Tänk dig till bättre ridning
 
 

VÅRA webbUTBILDNINGAR

Maximera dig som ryttare

 
 

Ny kurs! »Tänk dig till bättre ridning«

SKRÄDDARSYDD MENTAL TRÄNING I FYRA KOMPLETTA STEG FÖR DIG SOM RYTTARE

Denna utbildning innehåller skräddarsydd mental träning för ryttare - en komplett självstudiekurs oavsett din nivå och inriktning i sadeln. Lär dig hur tankens kraft påverkar dig - och i förlängningen även din häst i ridningen. Vill du börja rida till din fulla potential, till 100%? Vilket är ditt mål? Vi hjälper dig.

Kursen har fyra olika moduler – som representerar de fyra grundstenarna i klassisk mental träning:

  • Steg 1: Upptäck kroppens fysiska avslappning. Detta leder till ökad kroppskännedom och leder till tydligare och bättre kommunikation med din häst.

  • Steg 2: Ladda med mental kraft. Här vävs det fysiska och mentala ihop för dig att använda praktiskt i din ridning.

  • Steg 3: Ryttarens självförtroendeträning. Kraftfull del i mental träning också i kombination med trigger- och andningsträning.

  • Steg 4: Visioner och mål. Steg fyra handlar om din målbildsträning, där vi hjälper dig skapa ditt måldokument med alla ingredienser.

    Just nu – anmäl dig till kursen här»

    PRIS: 1 895:- inkl moms

 
UTBILDNINGAR_grund.jpg
UTBILDNINGAR_EFT.jpg
 

Ny kurs! »Första hjälpen inför tävling med EFT - Emotional Freedom Technique«

Maximera dina prestationer när det gäller

Hur agerar du på tävling jämfört med träning med din häst? Vilken nivå på nervositet har du? Många ryttare tror att hög hjärtklappning, stress och stela muskler plus panikkänslor vid tävling är något som är omöjligt att komma ifrån. Men det går. Vi har kunskapen och verktygen som hjälper dig. Skala ned stressen, pressen och bli mer fokuserad. Lär dig om hur hjärnans signaler till kroppen kan börja arbeta för dig. Släpp fram mer av din glädje och stolthet i sadeln. Och få pepping när det känns tungt efter att ha misslyckats. Vi har lyssnat på ryttares erfarenheter i egen studie. Vi har skräddarsytt webbkursen utefter specifika önskemål och konkreta behov.

Lär dig hur du kan maximera dina prestationer när det gäller. Nu finns ingen ursäkt längre, det är dags att glänsa på tävlingsbanan tillsammans med din häst!

Vår bas i kursen är den kraftfulla fokuseringstekniken EFT - Emotional Freedom Technique. Det är en mix av österländsk kunskap om akupressur och meridiansystemet i kombination med västerländsk, modern psykologi. Allt för att du på bästa sätt ska få möjlighet att neutralisera rädslor, ta bort blockeringar och ladda inför kommande prestationer!

Kursstart 19 sept – anmäl dig här»

PRIS: 1 895:- inkl moms

 
 

Dina lärare i kursen

Mental tränare Mikael Widerdal, med tjugo års erfarenhet som mental tränare, är tillsammans med Horseinmind’s grundare – ryttare Christina Bolander dina guider och lärare i kursen. Mikaels kunskap och dryga 20-åriga erfarenhet som mental tränare, avspänningspedagog och kroppsterapeut representerar hjärtat i hela Horseinmind. Han är föreläsare, inspiratör och arbetar med att hjälpa människor och företag att må och fungera bättre. Ända sedan 2002 har Horseinmind skapat utbildningar för tusentals ryttare upp till landslagsnivå kring ämnet mental träning och tankens kraft.