Hur du ökar ditt fokus och flow i sadeln

 
 
Podcast_19.jpg

Att träna upp din förmåga att slappna av, både fysiskt och mentalt är bra förutsättningar för att utveckla din förmåga till ökad fokusering. Och flow.

Dagens podd handlar om både fokusering och begreppet flow. Psykologen som myntade begreppet flow på 1970-talet, Mihaly Csikszentmikaly har fem olika ‘nycklar’ för att du kan uppnå tillståndet av flow. Vi presenterar dessa i dagens avsnitt.

‘Just förmågan att fokusera, är något vi förlorat i vår uppkopplade vardag’ - skriver hjärnforskare och fysiologen Katarina Gospic i hennes senaste bok »Hjärnbalans«. I den uppmanar hon till digital detox och vikten av hjärnbalans, om att ta makten över ditt liv. Lyssna och bli inspirerad!

Har du frågor, kommentarer eller annan tanke du vill dela med oss? Hör gärna av dig, mejla till oss. Tack för du lyssnar på vår podd!

Ps. Vi vill ge dig ytterligare bonus på detta tema - en 10-sidig pdf-guide som handlar om »Ryttarens fokus och flow«, där du får mer bakgrund till begreppet flow och fokusering, och inspiration på hur du kan öva vidare till detta ‘gyllene’ tillstånd i sadeln. Gå in på horseinmind.com/flow och ladda ned pdf’en nu. ds.