Tänk dig till bättre ridning
 

 Byt ut din nervositet, stress och panik vid tävling till ökad nivå av skärpt fokus, ökad glädje och självförtroende

 

Uppnå dina första resultat redan inom 24 timmar med denna mentala första-hjälpen-kurs för att maximera dina prestationer som ryttare inför tävling med EFT - Emotional Freedom Technique

 
 
Header_sales_face.jpg
 
 

Upplever du att du underpresterar vid tävling? Saboterar du din egen prestation på grund av nervositet och stress som inte går att kontrollera? Då vet du förmodligen redan att du med all säkerhet behöver få hjälp med den mentala, inre delen av dig vid tävling. Vi kan hjälpa dig med precis detta.

 
 
 
 

Det här är dina mentala möjligheter som väntar dig:

 
 

DITT INRE HEMLIGA MENTALA VAPEN

Ta kontroll över alla dina känslor du upplever före och under tävling. Släpp taget om rädslan och de blockeringar för vad du tror är möjligt att uppnå. Vårt system vi byggt kursen efter ger dig tydliga ramar, steg-för-steg. Ta oss i handen och låt oss guida dig i din utveckling.

UPPLEV TEKNIKENS LUGNANDE SIGNALER TILL HJÄRNAN OCH TILL DIN KROPP:

EFT-tekniken är det primära verktyget i vår första-hjälpen-låda när nervositet och prestationsångesten kryper på och hjärtat börjar slå snabbare. Neutralisera oron och dämpa volymen på din stress omedelbart. Skala ned oro. Centrera, fokusera och maximera dig med våra övningar. Börja rid utan hög nivå av grundspänning i din kropp. Till 100%.

LADDA INFÖR FRAMTIDA PRESTATION;

Släppa taget om överflödig stress och nervositet inför kommande prestation. Öka på volymen av centrering, koncentration och ett ökat inre lugn. Boosta dig själv med ny kraft. Ladda om.

UPPLEV MER GLÄDJE KRING TÄVLING

Överskottet av panik, stress och rädsla du upplever före och under tävlingstillfället klingar av. Njut mer av att tävla. Upplev mer av centrering och glädje.

BEARBETA TIDIGARE HÄNDELSER

Misslyckade tillfällen när vi gjort fel, ridit under vår förmåga, oförutsedda händelser som gjorde oss rädda - vi har alla på olika händelser som format oss på olika sätt. Upplev övningar och kunskapen som kan ta bort känslomässiga udden av det som hänt. Gå vidare starkare med ny kraft.

 
 
 
 

Även om det är en enkel matematik med den mentala träningens fördelar så är själva processen kring hur och vad du ska göra för att genomföra den - allt annat än enkelt

“–Javisst, jag borde börja med mental träning. Men hur sjutton ska jag göra”?

Du kanske har gått på någon spännande workshop i ryttarcoaching. Kanske har du läst intressanta artiklar och kanske till och med läst någon bok i ämnet. Men även med de bästa intentioner och vilja att sätta igång är det lättare att bara fortsätta med din ridträning som du brukar med vardagen där allt flyter på. Utan någon förändring.

Helt enkelt - utan en supertydlig, steg-för-steg plan och strategi för hur du ska komma igång, står din vilja och önskan kvar utan något händer.

 
 
 

De tre största mentala anledningarna till varför du misslyckas med din prestation vid tävling:

 
 
 
1.png
 

KÄNSLORNA STYR DIG

Känslorna, stressen, paniken och rädslorna tar över hela din kropp vid tävling. De styr hela din biologi inifrån och ut och du kan bara »hänga med« utan att påverka din ridning eller kommunikationen med din häst på bästa sätt.

2.png
 

DU UNDERPRESTERAR VID TÄVLING

Du underpresterar konstant vid tävling jämfört med all träning. Detta sänker ditt självförtroende för vad du upplever att du är kapabel till. Det skapar en ond cirkel och du börjar tro att du aldrig kan utvecklas i nivåer.

 
3.png
 

BEGRÄNSANDE TILLTRO TILL DIN EGEN FÖRMÅGA

Du tror att du inte har »det som krävs«. Mentalt och på alla plan. Du vill men du är redo att ge upp. Andra - dina förebilder - lyckas, men du klarar inte av det. Du har inte rätta förutsättningarna, inte rätta »tävlingspsyket«, din häst är inte på optimal nivå. Du borde ha kommit längre nu.

 
 
 

Vi drömmer om att få chansen att visa dig hur du kan utveckla dig med mentala tekniker

VI PRESENTERAR »FÖRSTA HJÄLPEN INFÖR TÄVLING MED EFT – EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUE
– Maximera dina prestationer inför tävling: Skala av onödig stress och nervositet, öka ditt inre lugn och fokusering, boosta dig med nytt självförtroende. DENNA NYA KURS ÄR DIN »MENTALA FÖRSTA-HJÄLPEN-LÅDA« INFÖR TÄVLING MED SKRÄDDARSYTT INNEHÅLL!

 
_Mac_alla-enheter.jpg
 
 
 

Horseinmind’s - mentala tränare Mikael Widerdal HAR tillsammans med grundare och ryttare Christina Bolander - utvecklat mental träning för ryttare sedan 2002. VI har en passion för tankens kraft och har hjälpt tusentals ryttare i norden att UTVECKLA SIG med mental träning och dess tekniker - oavsett ryttarens inriktning, nivå och erfarenhet.


TA CHANSEN OCH HÄNG MED PÅ DENNA WEBBKURS NU! HUR VILL DU UPPLEVA DIN NÄSTA TÄVLING?

 

 

 

Kursens innehåll – alla moduler:

LÄS ALLA DETALJER KRING VARJE MODUL I KURSEN (TRYCK PÅ +)

 
 
 

+ Modul 1: Kickstarta din motivation och intention

Äntligen sätter vi igång! Det är dags att ta första steget att göra verklighet av dina mål med denna kurs. Vi får en chans att presentera oss för varandra i vårt digitala klassrum. Du följer med oss runt i din nya digitala kursmiljö på skolan - och vi guidar dig och berättar allt det du behöver veta inför starten av denna webbkurs.

Hjärtat i denna första modul finns i de lektioner, vars innehåll vässar din tydlighet kring din intention med denna utbildning - både för dig själv och för oss på Horseinmind. I första steget definierar du ditt startläge. Beskriv för oss - och för dig själv, kortfattat en summering över ditt nuläge - före kursens start. I steg 2 skriver du därefter din egen målsättning och önskelista för den här kursen. Vad vill du uppnå? Vilka är dina mål med denna utbildning? Dessa personliga dokument tar vi del av som kurslärare. Vi på Horseinmind har själva satt en hög standard på vår utbildning, och nu tar vi varandra i handen och kliver framåt - mot samma mål.

För att maximera denna kursstart direkt - kommer du också få en peppande och inspirerande övning med EFT-tekniken vilken du därmed introduceras i omgående! Här får du chans att ladda dig mentalt inför ditt nya, motiverade jag som kommer växa för varje steg, varje modul i denna webbkurs. Vi vill väcka ditt mindset - dina drömmar - dina mål - din motivation! Är du redo att bli maximalt taggad med hög förväntan och nyfikenhet för vad som väntar dig? NU KÖR VI!

+ Modul 2: Lär dig EFT – ditt hemliga mentala vapen

Tystnad i klassrummet, dags att sluta multitaska och börja lyssna och lära. Här visar vi dig vägen med både grundreceptet i ditt hemliga mentala vapen, till det lilla extra och också fördjupade kunskaper om EFT, som står för Emotional Freedom Technique.

Steg-för-steg ger mental tränare Mikael Widerdal dig introduktion i tekniken, berättar om ursprunget och historiken för den - via videoklipp. Du får inspirerande fakta om hur tekniken fungerar och slutligen veta hur man kan använda den som ryttare. Slutligen får du en förteckning av forskning, länkar och tips på nätet för dig att förkovra dig ytterligare med!

+ Modul 3: Din mentala första-hjälpen-låda: Alla övningar!

Öppna upp lådans innehåll och upptäck alla skräddarsydda övningar, meditationer och 'EFT-knackningar' som alla har ett syfte: att hjälpa dig maximera dina prestationer när det gäller. Vi frågade 50 ryttare som var med i en enkät om deras största problem och upplevelser av tävling och kunde därefter utforma alla övningar därefter. Helt skräddarsytt innehåll med andra ord.

Lyssna till ljudfiler, där Christina Bolander guidar dig genom den mentala processen med fokus, set-up fras och därefter knackning på EFT-punkterna. I övningarna mixar vi även in visualisering, lite NLP och klassisk mental träning också - allt för att ge dig BÄSTA möjliga resultat.

Här finns också din personliga journal och träningsdagbok för dig att ladda ned. Denna 14-sidiga guide som blir din kompanjon inför alla de olika övningar vi ger dig i kursen. Varje övning beskrivs och du tar del av presentation och syfte med respektive ljudspår och övning.

Inför varje övning, fyller du i din egen träningsdagbok - du för helt enkelt journal över dina framsteg. Det är en viktig del i processen att du själv ser din utveckling.

+ Modul 4: Fakta om din vinnande ridning [42 sidor]

Fakta, strategier, tips, övningar. På hela 42 fulladdade sidor! Lär dig topprestationens byggstenar, hur du kan tackla din nervositet, vi introducerar idrottspsykologins modellerings-teknik att börja rida som din förebild, du lär dig hur din andning påverkar dig i sadeln med andningsrecept och slutligen också får du skapa din egen målkarta för dina egna mål! Kort sagt, läs, ta del av och utvecklas!

Är du med? Nu bygger vi fokuseringsmuskler och mental kondition! Guiderna är maxade med övningar i all text, så du går från att läsa - höra - göra.

Dessa pdf-guider är självklart skräddarsytt skrivna av oss och noga utvalt för att maxa dig och dina prestationer i sadeln när det gäller - kort sagt allt för att ge dig bästa input och inspiration till din 'Vinnande ridning'! Klara, färdiga, gå!

+ Modul 5: Maxade peppingtips från mentala tränaren

Att få snabb feedback och pepping när du behöver lite extra stöd, är viktigt - oavsett vart du befinner dig i din utveckling. Ryttare vi intervjuat i vår enkät efterfrågade specifikt om att få lite extra stöd, och här får du det. I sju videoklipp, baserat på sju olika frågeställningar du säkert känner igen öser Mikael Widerdal sina bästa råd och tips från sin erfarenhet till dig.

Om du känner dig rädd, frustrerad, otålig eller väldigt nervös, då är dessa korta filmklipp med Mikael något för dig! Mikael hjälper dig att vända på perspektiven och ladda om. Precis som när du får pepping av din bästa tränare – när du själv behöver det!

+ Modul 6: Inspiration – ryttarproffsens bästa tips

Visst har du också undrat? Blir elitryttarna någonsin nervösa? Har dom några tips och tricks att ge till dig? Visst vill du gärna veta? Vi lovar dig att denna modul ger dig svar på dessa frågor - och framförallt, de ger dig inspiration och det där lilla extra i pepp och motivation att fortsätta framåt.

Dina inspirerande mentorer är Ulla Håkanson, Jan Brink, Karen Rohlf, Lena Wiman och Caroline Bore.

+ Modul 7: Film – Två dressyrryttare testar EFT live

Det är dags att följa med mental tränare Mikael Widerdal som ska få träffa två dressyrryttare. Ryttarnas problem är att dom blir lätt nervösa och har båda hög nivå av stress vid tävlingsmomentet. Finns det någon hjälp med denna EFT-teknik?

Vi har dokumenterat deras möte i två filmer, film 1 för ryttaren Timmie Melanoz och i film 2 möter du Linn Johansson. I nästan två timmars tid kan du själv följa med på deras coachingresa. Och du vet väl att du också kan hänga med på samma knackningsövningar som de själva får göra - guld värt!

+ Modul 8: Bonus - handplockade godbitar

Utöver kursens innehåll kunde vi inte låta bli att stoppa i lite extra mentala godsaker till dig! Allt för att du ska få det bästa möjliga i kunskap, inspiration och nya insikter till till nya 'tävlingsjag'. Det vi har sammanställt i denna bonusmodul här är handplockade godbitar som kan förgylla allt övrigt innehåll - kanske ge dig ytterligare motivation, pepp och kunskap.

 
 
 
garanti_green.png
 
 

din framgång är vår framgång

Vi på Horseinmind har en stor passion för tankens kraft. Det är för ryttare som dig som antar utmaningen att börja arbeta med mental träning för att nå dina mål - som vi älskar att utbilda och inspirera. Det är också ryttare såsom dig som skickar glada tack för kursen-mejl när kursen är slut - mejl som vi älskar att få ta emot.

Kort sagt. När du når din framgång efter våra kurser firar vi minst lika mycket också.

Vi vet att metoderna vi använder i våra utbildningar absolut kan skapa varaktiga, positiva resultat för dig som ryttare. Vi vet det av egen erfarenhet och från tidigare kursryttares feedback. (En ryttare sa att utbildningen av den mental träningen från oss inte bara uppfyllde hennes krav på vad hon ville lära sig, utan faktiskt också förändrade hela hennes liv! Wow).

Just därför kan vi säga så här: om du är 100% inställd på att ge dig själv tid och kraft att arbeta med vårt kursmaterial - våra övningar, teorikunskapen och alla ljudfilerna - och ändå inte uppnår vårt kursens löfte, bara hör av dig till Christina Bolander på christina@horseinmind.com inom 10 dagar från kursstart - så får du hela summan av kursavgiften tillbaka till dig. Det är vår garanti. Din garanti.

 
 
 

Det här får du om du anmäler dig idag!

 
 
Macbook-Pro-2018_VIP_HIM.jpg
 

bonus 1: privat vip-grupp på facebook:

Tillgång till privat, exklusiv grupp på Facebook - där du tillsammans med de andra ryttarna i kursen kan stödja och peppa varandra under resans gång. Christina Bolander och Mikael Widerdal finns nära till hands för feedback och stöd, med LIVE Q&A (livesänd video för svar på allas frågor) varje vecka. Gruppen finns tillgänglig som en sluten VIP-grupp för kursdeltagarna i 4 veckor. Vi finns nära dig för frågor som rör din egen mentala träning – som dina egna coacher!
VÄRDE 2000:-

 
 
 

bonus 2: ljudbok i mp3-format »ryttarens grund i mental träning« med mental tränare mikael widerdal

Nyhet! Lyssna till inspirerande ljudbok och lär dig grunderna i mental träning för ryttare. Mental tränare Mikael Widerdal berättar på ett inspirerande sätt i smarta, korta kapitel - lyssna på dina promenader, i bussen eller när du är på väg till stallet. Ämnesområdena i ljudboken rör samma kunskap som vår stora grundkurs i klassisk mental träning, »Tänk dig till bättre ridning«. Av och med Mikael Widerdal, vår mentala tränare. Maximera dig som ryttare. VÄRDE: 395:-

cover_ljudbok_GRUND_small.jpg
iphone_mockup_meditation_small.jpg
 

bonus 3: GUIDAD VISUALISERING »målbildsövning« i MP3-format med mental tränare mikael widerdal

Kraftfull visualisering av och med mental tränare Mikael Widerdal, exklusivt och endast för Horseinmind. Övningen på 13:43 minuter tar med dig på en resa i tid och rum, mot ditt situation när du har nått ditt mål med din häst.. Lyssna och nyttja den mentala träningens bästa verktyg för att motivera och maximera dig i din ridning. Din nya mentala turboladdare för dig mot dina mål. VÄRDE 199:-

 

ANMÄL DIG NU

Bonusarnas värde totalt 2 594:- inkl moms
Kursens pris är 1 895:- inkl moms
Total kostnad: 000:-

Pris just nu endast 1 895:- inkl moms
för tre bonusar plus utbildningen!
Gäller t om 19 oktober 2019


Därefter stängs dörrarna FÖR KURSEN som öppnas på nytt 2020
självklart har du tillgång till innehållet i din kurs utan tidsbegräsning