MENTAL TRÄNING SEDAN 2002

Vår passion för tankens kraft

 
 

Sedan 2002 har vi på Horseinmind utvecklat utbildningar för tusentals ryttare i norden upp till landslagsnivå. Jag, Christina Bolander, är grundare av Horseinmind och är själv ryttare och är till yrket art director och grafisk formgivare. Mikael Widerdal är mental tränare och kroppsterapeut med 20 års erfarenhet. Tillsammans har vi även arbetat med mental träning i serie åt Apoteket samt för Polishögskolan. Vi var även med i SVT’s »Draknästet« med konceptet ’Walkfriend’ – meditation och fysisk träning i kombination. Vi genomförde en studie med testpiloterna som använde ’Walkfriend’, där deras stressnivåer sjönk i jämförelse med gruppen som endast lyssnade på musik vid promenader. Vi vill inspirera ryttare att kombinera sin fysiska ridträning med mentala tekniker.

 

MIKAEL WIDERDAL

Mikael Widerdal är vår egen expert i mental träning. Han är diplomerad mental tränare, avspänningspedagog och polaritetsterapeut sedan tjugo år. Mikael har alltid samma värme, engagemang och nyfikenhet för alla - oavsett om hans klienter är ryttare, kockar, golfare, företagsledare eller höjdrädda kranförare. Hans kunskap representerar hjärtat i Horseinmind.

CHRISTINA BOLANDER

Som ryttare finns det massor att utforska och upptäcka med tankens kraft – oavsett nivå, erfarenhet och mål. Hennes passion är att inspirera ryttare att utforska och utveckla sig som ryttare och människa. Ridning är så mycket mer än en fysisk aktivitet. Hon arbetar också med EFT-tekniken som verktyg (baserat på akupunktur och mental fokusering).

 
 


»Jag har en drivkraft att få ryttare att kombinera sin fysiska ridträning med mentala tekniker. Som ryttare finns det massor att utforska och upptäcka med tankens kraft – oavsett nivå, erfarenhet och mål. Mental träning ger fördelar för alla ryttare, oavsett om man tävlar eller inte. För instruktören finns fler dimensioner än enbart de fysiska begreppen att lära ut. Dessutom är den mentala aspekten viktig vid all hästhantering«.

CHRISTINA BOLANDER

 
 
christina_hastfocus.jpg